NetApp

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa NetApp | Vagas da empresa NetApp | Salários da empresa NetApp | Benefícios da empresa NetApp
      Entrevistas da empresa NetAppEntrevistas do cargo de Intern da empresa NetAppEntrevista da empresa NetApp

4 de jun. de 2024
      Durham, NC

Candidatei-me online. O processo levou 3 meses. Fui entrevistado pela NetApp (Durham, NC) em mai. de 2023

Three Zoom interviews for an internship after filling out online application. Applied for HR internship and due to my resumé I matched with the Security department. Not a good fit due to reactions from 2nd and 3rd interviewers after hearing about my education/career goals even though recruiter repeated more than 2x that interviews were just a formality.

Why NetApp and how long would I be available considering academic calendar?

Outras avaliações de entrevista de vagas de Intern da empresa NetApp

28 de abr. de 2026
      San Jose, CA

Fiz uma entrevista na empresa NetApp (San Jose, CA).

kind and plain. usual regular expected questions , nothing out of ordinary for a behavioral. went a little overtime. was a little more self guided than i expected, waiting to hear back for a while.

27 de mai. de 2024
      Raleigh, NC

Fiz uma entrevista na empresa NetApp (Raleigh, NC).

I met with two data heads and they were kinda rude. They asked a couple of data questions but were pretty basic. If you did not answer how they wanted, they made you feel dumb.

Why do you want to be a part of this company.

6 de mar. de 2024

Fiz uma entrevista na empresa NetApp.

The online test consisted of two parts and lasted for a total of 2 hours. The first part challenged your coding abilities with 3 coding questions. These questions likely tested your knowledge of programming languages like Java or Python. The second part focused on assessing your broader technical understanding through 30 Multiple Choice Questions (MCQs). These questions covered a range of topics relevant to software development, including Java, Python, logical reasoning, JavaScript, and even concepts related to threading in computer science.

Threads, javascript, java coding, python, reasonings

Capgemini
      SAP