NetCarrots.com

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa NetCarrots.com | Vagas da empresa NetCarrots.com | Salários da empresa NetCarrots.com | Benefícios da empresa NetCarrots.com
      Entrevistas da empresa NetCarrots.comEntrevistas do cargo de UI Developer da empresa NetCarrots.comEntrevista da empresa NetCarrots.com

Entrevista para UI Developer

1 de out. de 2017
      Noida

Candidatei-me de outra forma. O processo levou 1 dia. Fui entrevistado pela NetCarrots.com (Noida) em set. de 2017

I applied through a Naukri.com. The process took 2 days. I interviewed at NetCarrots Noida office in September 2017. The process involves only one round which was system round. I was not interested to write About interview but when i saw negative on glassdoor regarding interview so i understand NetCarrots interview policy.

1. Tell me about your self. 2. Why you want to change job ? After asking these 2 question interviewer gave me his laptop. They gave me a web form which they are going to use in his current project as interviewer told. I did 80% of the web form but the interviewer told me the part which is not working properly is very urgent for this project (related to JavaScript offset() function). I was unable to fix JavaScript offset() function issue. When i was developing form many time interviewer asked me how you learn JavaScript & Jquery ? How i can learn JavaScript & Jquery ? As i feel, they don't want to hire any UI developer. At that time their employee was unable to developed that form (because that form used lots of JavaScript, JQuery functionality) so they conduct UI developer interview. Many time i called HR about my interview feedback but always she gave me new new excuse. After 10 days she told me my feedback is 20% and she want above 50% feedback people.