NoFraud

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa NoFraud | Vagas da empresa NoFraud | Salários da empresa NoFraud | Benefícios da empresa NoFraud
      Entrevistas da empresa NoFraudEntrevistas do cargo de Manager Level da empresa NoFraudEntrevista da empresa NoFraud

Deloitte
      KPMG
      bp
      SLB

Entrevista para Manager Level

1 de ago. de 2025

Fiz uma entrevista na empresa NoFraud.

Lengthy and Disorganized The excessive interview process and lack of clear decision-making framework made me question whether this reflects how they approach other business decisions. I expected a more streamlined and professional evaluation process. The experience felt more like they were figuring out what they wanted as they went along rather than having a clear hiring strategy. Would recommend they restructure their interview process before it starts deterring quality candidates. - interview rounds with significant overlap - poor coordination between interviewers - same questions asked multiple times - decision-making appeared reactive rather than structured - CSuite leadership overly involved in roles that didn't seem to warrant that level of oversight

All about people processes and tools