OFI India

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa OFI India | Vagas da empresa OFI India | Salários da empresa OFI India | Benefícios da empresa OFI India
      Entrevistas da empresa OFI IndiaEntrevistas do cargo de Trainee Mud Logger da empresa OFI IndiaEntrevista da empresa OFI India

bp
      Halliburton
      Baker Hughes
      Saipem

Entrevista para Trainee Mud Logger

4 de set. de 2015
      Bombaim

Outras avaliações de entrevista de vagas de Trainee Mud Logger da empresa OFI India

Entrevista para Trainee Mud Logger

3 de dez. de 2015
      Bombaim

Candidatei-me por indicação de um funcionário. O processo levou 1 dia. Fui entrevistado pela OFI India (Bombaim) em mar. de 2014

Written test related to basic geology and english followed by a HR round and a technical round related to petroleum geology. Questions were simple in written test and the HR was too casual. Just need to answer a babre minimum questions thats all.

why you want to leave your old job?

convince me you'll join the company

Candidatei-me online. O processo levou 1 dia. Fui entrevistado pela OFI India (Bombaim) em dez. de 2012

1. You apply or they hunt your profile on Nukari.com 2. You got HR executive Teejasri's Call 3. If you give nob for a personal interview she will send you list of 22 documents to bring with money! 4. Then you go to Mumbai on your own, no TA provided 5. On day of interview HR executive, teejasri will first ask you to sit with 20 other candidates. 6.first so called 'technical' round a writen test, with questions on whom a b.sc. fellow will laugh. 7. Personal interview by Kooshboo, who is a M.B.A. 8. Then H.R. Round

1. Technical round is writen same funny question every time 2. Personal round is by Khushboo she only ask types of rock, LOl 3. H.R. Cares about what you eat! Especially if you are a Hindu! Sad!