Open Systems Healthcare

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Open Systems Healthcare | Vagas da empresa Open Systems Healthcare | Salários da empresa Open Systems Healthcare | Benefícios da empresa Open Systems Healthcare
      Entrevistas da empresa Open Systems Healthcare Entrevistas do cargo de Client Service Representative da empresa Open Systems Healthcare Entrevista da empresa Open Systems Healthcare

World Health Organization
      HHH

30 de nov. de 2020

Outras avaliações de entrevista de vagas de Client Service Representative da empresa Open Systems Healthcare

1 de set. de 2020
      Oferta recusada

Candidatei-me por meio de recrutador(a). Fiz uma entrevista na empresa Open Systems Healthcare .

Very lengthy interview, 4 interviews all asking the same questions and prompts. Then you go through a job walk through seeing the day to day responsibilities. I would recommend asking a lot of questions to really get a good idea of what you are getting yourself into.

How I would deal with an angry caregiver after they had received a corrective action

O processo levou 3 semanas. Fiz uma entrevista na empresa Open Systems Healthcare .

This process was lengthy! 4 interviews with similar questions, scenario prompts, and then a one hour walk through of the job. Finally, an absolute low ball offer was given. There were so many red flags, including an unwillingness to negotiate anything. Paying a living wage at base compensation is the least they could do, but alas that was not a priority. Too many red flags to work here. What a waste of time!

What customer service experience do you have and how could you apply it to this job?

Are you comfortable entering the homes of Medicaid patients by yourself without any assistance?

Are you comfortable working overtime and on call hours?

21 de nov. de 2019
      Trevose, PA

Candidatei-me por meio de recrutador(a). O processo levou 2 semanas. Fui entrevistado pela Open Systems Healthcare (Trevose, PA) em set. de 2019

Laid back interview process. Account Executive asked a variety of what if scenarios based on the role and what you would do if put in those situations. You're asked about your preferences in regards to how you value workplace culture, work life balance, teamwork, money, etc. You'll do a pit sit which shows you a brief overview of programs and software you'll utilize on a daily basis.

What would you do if a caregiver calls out of a shift last minute?