Optrak

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Optrak | Vagas da empresa Optrak | Salários da empresa Optrak | Benefícios da empresa Optrak
      Entrevistas da empresa OptrakEntrevistas do cargo de Javascript Developer da empresa OptrakEntrevista da empresa Optrak

Entrevista para Javascript Developer

11 de ago. de 2023
      Ware, England

Candidatei-me online. O processo levou 3 semanas. Fui entrevistado pela Optrak (Ware, England) em jul. de 2023

I applied though LinkedIn. Recruiter reached out to me on LinkedIn asking me to send my CV and cover letter over email which I had already done while applying job. They have 3 stage interview process: 1. Coding round 2. Technical questions based on the coding round 3. Presentation, Behavioral and few technical questions

I applied though LinkedIn. Interview process: 1. Coding round - Front end challenge on React context, check if binary tree 2. How would you solve failed test cases in your code done in 1st round? What can you use instead of Context API? 3. Presentation on a computing project you have undertaken or are undertaking - I did 15 min presentation after which they asked me about my project. Later they presented about their current app version and future version. Few behavioral questions and asked about my journey/experience.

Deloitte
      KPMG