Opus Technologies

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Opus Technologies | Vagas da empresa Opus Technologies | Salários da empresa Opus Technologies | Benefícios da empresa Opus Technologies
      Entrevistas da empresa Opus TechnologiesEntrevistas do cargo de Java Developer da empresa Opus TechnologiesEntrevista da empresa Opus Technologies

Entrevista para Java Developer

7 de mar. de 2018
      Pune

Candidatei-me online. O processo levou 1 dia. Fui entrevistado pela Opus Technologies (Pune) em fev. de 2018

Following rounds were mentioned in invitation email. 1.Online technical test(10 MCQ, 1 string manipulation program) 2.F2F/Technical round 3.(Project) Manager round (HR round was not mentioned in invitation email.) In aptitude round you have to solve 10 MCQ questions and 1 string based program. In F2F they asked me technical question related to core java, collection, spring IoC, GIT, MAVEN, recent project details. In third round, manager asked about my roles and responsibilities in last project, education details, family background, reason to change the companies, etc. After 3rd round HR said that I have not clear the manager round.(dont know what were they expecting from last round. So prepare according to that if attending interview.) Best luck !!

What is maven repository ?

EPAM Systems
      Hewlett Packard Enterprise | HPE