Fiz uma entrevista na empresa Ormit Talent (De Bilt).
Entrevista
Lange procedure waar je snel doorheen kunt gaan. Een heel persoonlijk eerste sollicitatiegesprek gevolgd door een intensieve selectiedag bestaande uit een presentatie over jezelf, een case, een rollenspel en een drijfverenreflectie.
Candidatei-me online. Fui entrevistado pela Ormit Talent (Machelen, Flemish Brabant) em jan. de 2025
Entrevista
Na screening van CV volgt een eerste kennismakingsgesprek om persoonlijkheid en motivatie af te toetsen. Vervolgens volgt een online groep assessment waarin een case opgelost wordt. Indien positief beoordeeld volgt een uitnodiging om in persoon een case, rollenspel en gesprek met HR te voeren.
Perguntas de entrevista [1]
Pergunta 1
Wat is je motivatie om voor Ormit Talent te werken?
Candidatei-me online. O processo levou 2 semanas. Fui entrevistado pela Ormit Talent (Bruxelas) em fev. de 2026
Entrevista
Cela a commencé avec un test psychométrique en ligne assessfirt, ensuite un entretien pour en savoir plus mon CV. Le processus est assez humain car on prend en compte ta personnalité mais le feedback reste assez flou car on reproche des choses qui ne paraissaient pas problématique a première vue.