Orthodontic Experts

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Orthodontic Experts | Vagas da empresa Orthodontic Experts | Salários da empresa Orthodontic Experts | Benefícios da empresa Orthodontic Experts
      Entrevistas da empresa Orthodontic ExpertsEntrevistas do cargo de Orthodontic Assistant da empresa Orthodontic ExpertsEntrevista da empresa Orthodontic Experts

Entrevista para Orthodontic Assistant

6 de mai. de 2019
      Chicago, IL

Candidatei-me por indicação de um funcionário. O processo levou 2 dias. Fui entrevistado pela Orthodontic Experts (Chicago, IL) em fev. de 2018

I interviewed and they basically offered me the job which was cool. They didn't ask me any questions that made me fail because they needed people and were desperate. The clinic manager even told me that they need people because people are always getting fired,

Where did you learn?

Are you able to go to different clinics?

Outras avaliações de entrevista de vagas de Orthodontic Assistant da empresa Orthodontic Experts

Entrevista para Orthodontic Assistant

10 de jun. de 2020
      Mount Prospect, IL

Candidatei-me online. O processo levou 2 dias. Fui entrevistado pela Orthodontic Experts (Mount Prospect, IL) em jan. de 2016

is was simple and straight forward. they told me I can stay in my location and I didn't have to travel... until later on and they basically threaten you to travel or get your hours cut

what days can you work

Deloitte