PERI

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa PERI | Vagas da empresa PERI | Salários da empresa PERI | Benefícios da empresa PERI
      Entrevistas da empresa PERIEntrevistas do cargo de Designer da empresa PERIEntrevista da empresa PERI

22 de jul. de 2023
      Burnaby, BC

Fiz uma entrevista na empresa PERI (Burnaby, BC).

It is resulted positively pre-interview, but unfortunately I was not invited to the next technical interview. I had a experience for me. I hope a better job opportunity will come my way.

Why do you want to leave your job?
      Resposta da empresa PERI
      Thank you for sharing your experience. We value you feedback and are always looking to find ways to improve our interview process. I will pass your information along to the team in Canada.

Outras avaliações de entrevista de vagas de Designer da empresa PERI

27 de mar. de 2021
      Bolton, ON

Candidatei-me online. O processo levou 2 meses. Fui entrevistado pela PERI (Bolton, ON) em jan. de 2021

2 stage; Stage 1 HR, straightforward job-related questions, availability etc. Stage 2 Hiring Managers, some technical questions, at least 5 situational questions (check Linkedin for examples) + technical quiz based on engineering statics. Never heard back from them even though I thought interview went well - poor communication on their part; If I didn't make the cut a rejection email would've sufficed.

Tell me about yourself Where do you see yourself in 5 years Look at structural drawings and answer questions related to them

1 de mai. de 2022
      Vancouver, BC

Candidatei-me por indicação de um funcionário. O processo levou 2 meses. Fui entrevistado pela PERI (Vancouver, BC) em fev. de 2018

Quite straightforward, part one was structural analysis testing basic analysis knowledge. Part two involved interviews with the area manager, VP & division manager, mostly behavioral questions to test the suitability of a candidate for the role being hired for.

Tell us a time you solved a difficult challenge at work.

GE
      Caterpillar