Ir para o conteúdoIr para a pasta
  • Vagas

Remuneração e benefícios
      Vagas
      Entrevistas
      Entrevistas
      Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Paarsh Infotech | Vagas da empresa Paarsh Infotech | Salários da empresa Paarsh Infotech | Benefícios da empresa Paarsh Infotech
      Entrevistas da empresa Paarsh InfotechEntrevistas do cargo de Web Developer da empresa Paarsh InfotechEntrevista da empresa Paarsh Infotech

Glassdoor

Informações

• Ajuda
      • Regras da Comunidade
      • Termos de Uso
      • Privacidade e opções de anúncios
      • Não venda nem compartilhe minhas informações
      • Ferramenta de consentimento de uso de cookies

Trabalhe conosco

Nenhuma oferta
      Experiência positiva
      Entrevista fácil

Candidatura

Candidatei-me por meio de uma faculdade ou universidade. O processo levou 2 dias. Fui entrevistado pela Paarsh Infotech (Nashik) em dez. de 2025

Entrevista

1st is a aptitude test which is basically focuses on Quantitative aptitude and Logical reasoning Than after that 2nd round is hr round where they basically ask me basic technical questions like types of css, selectors of css, class and object, and types of inheritance in Java etc.

Perguntas de entrevista [1]

Pergunta 1

Class and object Types of css Types of inheritance in Java Polymorphism etc.
      Responder à pergunta

Outras avaliações de entrevista de vagas de Web Developer da empresa Paarsh Infotech

Entrevista para Web Developer

23 de nov. de 2025
      Candidato(a) sigiloso(a) à entrevista
      Satara
      Nenhuma oferta
      Experiência positiva
      Entrevista difícil

Candidatura

Candidatei-me por meio de uma faculdade ou universidade. O processo levou 2 dias. Fui entrevistado pela Paarsh Infotech (Satara) em nov. de 2025

Entrevista

1. Aptitude Test This is the first elimination round. It generally checks: Quantitative Aptitude (maths, speed/distance, probability, ratios, etc.) Logical Reasoning (puzzles, patterns, sequences) Verbal Ability (grammar, comprehension) Basic Technical MCQs (for tech roles) Goal: Shortlist candidates with strong analytical and problem-solving skills. 2. HR Round (Tech / Non-Tech) This round can be either: HR Screening → communication skills, attitude, culture fit, motivation Tech HR → basic technical understanding + behavioral mix Common questions: “Tell me about yourself” “Why this company?” “Explain your projects” “Strengths/weaknesses” Simple technical questions (if Tech HR) Goal: Evaluate personality + clarity + confidence. 3. Tasks Round You will be given any one (or a combination) based on the role. A. Front-end Task HTML/CSS/JS React, UI cloning, responsive design API integration Clean UI + working output expected B. Backend Task PHP, Node, Python, Java, etc. API creation (CRUD) Database design (MySQL/Mongo) Authentication, validations Proper folder structure C. Full-Stack Task Combination: Frontend UI + Backend APIs Database integration Deployment optional (but gives bonus) Goal: Test if you can build something real, not just answer theory questions. 4. Final Technical Round This is the deep technical evaluation. Expect: Project discussion (your Inventory Management System, ML project, SIH idea, etc.) Core concepts (DSA basics, DBMS, OS, OOPs, Networking) Framework knowledge Scenario-based problem solving Live coding (simple-medium difficulty) Goal: Validate if you are technically strong enough for the job.

Perguntas de entrevista [1]

Pergunta 1

Programming-Related Questions like Java, HTML, CSS, and JS
      Responder à pergunta

As melhores empresas na categoria “Remuneração e benefícios” perto de você

Deloitte
      3.9★Remuneração e benefícios
      Amazon
      3.7★Remuneração e benefícios

Buscas de vagas

Comece a buscar vagas para receber atualizações e recomendações personalizadas.