Candidatei-me online. O processo levou 3 semanas. Fui entrevistado pela Partner in Compliance (Amstelveen) em jan. de 2024
Entrevista
Goed en snel, transparant en vlotte vragen tijdens het gesprek. Twee rondes gehad. Snel contact er na, en een aanbod gekregen. Leuk kantoor en gezellige collega's te zien. Ik heb daarna een week nagedacht over het aanbod en ik kon daarna direct beginnen,
Candidatei-me por meio de recrutador(a). Fui entrevistado pela Partner in Compliance em fev. de 2022
Entrevista
De interviewer was erg slecht voorbereid. Hij had mijn CV niet gelezen, zat in de auto en was afgeleid. Wist ook niet vantevoren of ik hen had benaderd of zij mij. Tja... Na een week zou ik wat horen, inmiddels alweer een kleine maand geleden. Als je zo met sollicitanten omgaat zal het echt niet beter zijn als je er werkt. Zeker niet in deze tijd.
Perguntas de entrevista [1]
Pergunta 1
Diverse vragen, maar met een sle hte voorbereiding. Ook vertelde de interviewer erg veel achter elkaar waardoor je geen kans kreeg om er op in te haken.
Candidatei-me pessoalmente. O processo levou 1 semana. Fui entrevistado pela Partner in Compliance (Leida) em set. de 2020
Entrevista
3 maal een (telefonisch) gesprek gehad. In het eerste gesprek werden enkele vragen gesteld en een planning gemaakt voor het kennismakingsgesprek. Dit kennismakingsgesprek verliep soepel, maar er werd aangegeven dat vanwege het beëindigen van een project er mogelijk geen vacatures op dat moment open stonden. In het derde gesprek werd verteld dat er inderdaad geen vacatures open stonden.