Partners Group

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Partners Group | Vagas da empresa Partners Group | Salários da empresa Partners Group | Benefícios da empresa Partners Group
      Entrevistas da empresa Partners GroupEntrevistas do cargo de Investment Tax Counsel da empresa Partners GroupEntrevista da empresa Partners Group

Entrevista para Investment Tax Counsel

6 de jun. de 2015
      Singapura

Candidatei-me online. O processo levou 2 semanas. Fui entrevistado pela Partners Group (Singapura) em jun. de 2015

Saw job listing on etaxjobs.com then sent CV directly to HR...received email from HR couple of days later arranging for a phone interview with senior VP and associate of tax team based in Zug followed by a face to face interview with Head of Investments...after that they flew me in to Singapore for a full day interview with 9 people back to back plus a case study presentation as I'm based in HK. Case study is somewhat similar to what my role is expected to do and is not too difficult as there are questions to guide my presentation and the interviewers would raise questions to guide you...they are more focused on your thinking process rather than the content of your presentation. I received feedback two days after the interview

Describe a situation where there are changes out of your control and how you dealt with it.

Describe a situation where you made positive feedback

Tell me about Partners Group

How comfortable are you working independently versus working in a team?

Why changing jobs?

Morgan Stanley