Payden & Rygel

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Payden & Rygel | Vagas da empresa Payden & Rygel | Salários da empresa Payden & Rygel | Benefícios da empresa Payden & Rygel
      Entrevistas da empresa Payden & RygelEntrevistas do cargo de Investment Analyst da empresa Payden & RygelEntrevista da empresa Payden & Rygel

Nuri
      ABB
      SBFIC
      EBRD

30 de out. de 2015
      Los Angeles, CA

Outras avaliações de entrevista de vagas de Investment Analyst da empresa Payden & Rygel

10 de dez. de 2025
      Los Angeles, CA

Candidatei-me por indicação de um funcionário. Fui entrevistado pela Payden & Rygel (Los Angeles, CA) em abr. de 2011

Very strange. No really looking to get to know you as much as figure out how smart you are. Doesn't appear to be much mobility within the organization. Meet a lot of very smart people who are happy to tell you how much they know. They do more talking than listening.

Background? Scenario.

Fiz uma entrevista na empresa Payden & Rygel (Los Angeles, CA).

Applied and got an interview quickly. The first interview was with one person (in the original interview request, it was meant to be two people) and was 45 minutes long.

The interview ended with 5-8 math questions.

22 de nov. de 2014

Candidatei-me por meio de uma faculdade ou universidade. Fiz uma entrevista na empresa Payden & Rygel.

They first held a short thirty minute on-campus interview where they asked about my resume and to talk about my experiences. It then transitioned into a hard verbal math test. Answering the questions correctly wasn't the most important as long as you explained your thought process in getting to an answer. About a week later they invited for another interview at their office in which they asked questions about working in a team, dealing with a conflict, why this position, etc.

Verbal math test