Ir para o conteúdoIr para a pasta
  • Vagas

Remuneração e benefícios
      Vagas
      Entrevistas
      Entrevistas
      Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Pensando Systems | Vagas da empresa Pensando Systems | Salários da empresa Pensando Systems | Benefícios da empresa Pensando Systems
      Entrevistas da empresa Pensando SystemsEntrevistas do cargo de Member Of Technical Staff da empresa Pensando SystemsEntrevista da empresa Pensando Systems

Glassdoor

Informações

• Ajuda
      • Regras da Comunidade
      • Termos de Uso
      • Privacidade e opções de anúncios
      • Não venda nem compartilhe minhas informações
      • Ferramenta de consentimento de uso de cookies

Trabalhe conosco

• Vagas
      • Localizações

Empresas seguidas

Buscas de vagas

Comece a buscar vagas para receber atualizações e recomendações personalizadas.

As melhores empresas na categoria “Remuneração e benefícios” perto de você

Apple
      Fortinet
      3.6★Remuneração e benefícios

10 de fev. de 2022
      Bengaluru

Outras avaliações de entrevista de vagas de Member Of Technical Staff da empresa Pensando Systems

25 de set. de 2021
      Bengaluru

Candidatura

Candidatei-me por indicação de um funcionário. Fui entrevistado pela Pensando Systems (Bengaluru) em fev. de 2020

Entrevista

I have applied through referral. The interview process includes Resume shortlisting + 3 rounds in total. Two Technical rounds + One CTO round + 1 CEO round. The whole process took 2 days. One day for technical rounds, another day for behavioral rounds

Pergunta 1

Technical Round-1: 1 hr 1. Check if a tree is subtree of another tree 2. sliding window maximum 3. search for an element in a perfect binary tree in logn TR-2: 1 HR 1. generate all valid ipv4-addresses from a given prefix 2. delete an element in a singly-linked list 3. Some networking/os related questions CTO round: 30 min previous projects & behavioral questions CEO round: 30 min previous projects & behavioral questions

Candidatura

Candidatei-me por meio de uma faculdade ou universidade. O processo levou 3 dias. Fui entrevistado pela Pensando Systems (Bengaluru) em set. de 2021

Entrevista

Mainly focused on problem solving and computer networks. Linked list realted and dynamic memory allocation questions were asked .operating system concepts also asked.overall it was very interactive and I enjoyed the interview process.

Pergunta 1

Linked list related question and. Dynamic memory allocation

4 de set. de 2021
      Candidato(a) sigiloso(a) à entrevista
      Jaipur, Rajasthan
      Nenhuma oferta
      Entrevista difícil

Candidatura

Candidatei-me por meio de uma faculdade ou universidade. Fui entrevistado pela Pensando Systems (Jaipur, Rajasthan) em ago. de 2021

Entrevista

It was a good experience. I was asked about cn principles. TCP vs UDP etc. How TCP works in https protocol What happens weh we write google.com. Asked about my projects. DSA - Minimum time to rot all oranges.(optimal approach - BFS)

Pergunta 1

Minimum time to rot all oranges
      1 resposta

27 de ago. de 2020

Candidatura

Candidatei-me por indicação de um funcionário. O processo levou 1 semana. Fiz uma entrevista na empresa Pensando Systems.

Entrevista

I got an interview offer through Employee Referal, I had three rounds of virtual face 2 face interview. Questions covering Programming, data structures, Algorithms, OS, very basic Computer networking etc.

Pergunta 1

I was asked an easy DP problem in the first round, OS questions.