Peregrine Corporation

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Peregrine Corporation | Vagas da empresa Peregrine Corporation | Salários da empresa Peregrine Corporation | Benefícios da empresa Peregrine Corporation
      Entrevistas da empresa Peregrine CorporationEntrevistas do cargo de Console Operator da empresa Peregrine CorporationEntrevista da empresa Peregrine Corporation

9 de jul. de 2023

Fiz uma entrevista na empresa Peregrine Corporation.

It was quite a simple interview process, didn't take much long for them to give a call back either, being natural helped me in getting the job after the interview

Mostly behavioural questions were asked

Outras avaliações de entrevista de vagas de Console Operator da empresa Peregrine Corporation

13 de abr. de 2026
      Adelaide

Fiz uma entrevista na empresa Peregrine Corporation (Adelaide).

Fantastic, just a call on the phone, verification and all that. Pretty seamless to me. They will see which location you’re close to and have your posting there. Then a manager will give you a ring for onboarding. The interview itself is just to talk about your availability.

8 de dez. de 2021
      Adelaide

Candidatei-me online. O processo levou 3 semanas. Fui entrevistado pela Peregrine Corporation (Adelaide) em mai. de 2021

It was a 2 stage interview. 1st a telephonic interview, where they ask how would we handle a situation. 2nd was a face to face interview with higher management to know better about us.

About our goals and ambitions.