Pericent

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Pericent | Vagas da empresa Pericent | Salários da empresa Pericent | Benefícios da empresa Pericent
      Entrevistas da empresa PericentEntrevistas do cargo de Java Developer da empresa PericentEntrevista da empresa Pericent

Cisco
      Capgemini
      SAP
      Bloomberg

16 de jul. de 2015

Outras avaliações de entrevista de vagas de Java Developer da empresa Pericent

16 de out. de 2016
      Jaipur, Rajasthan

Candidatei-me online. O processo levou 3 dias. Fui entrevistado pela Pericent (Jaipur, Rajasthan) em jun. de 2015

They started from the basics and then they proceeded to some tough questions. They expect a lot from you. But answering average no of question might get you a job.The salary they offer is quite low.

String mutability

Candidatei-me online. O processo levou 5 dias. Fui entrevistado pela Pericent (Jaipur, Rajasthan) em set. de 2016

firstly they take a test in java. the test is average if you studied java well then you can easily score 60%. if didn't score well then also they conduct your interview and try to make you do coaching from there for at least 1 month or more.

difference between interface & abstract class in java?

1 de mai. de 2016
      Jaipur, Rajasthan

Candidatei-me online. O processo levou 1 dia. Fui entrevistado pela Pericent (Jaipur, Rajasthan) em fev. de 2016

There are two rounds : 1. Aptitude Test 20 Questions in 40mins.(All questions are based on java no quantitative ability questions there) Preparation tips: all questions are copied from indiabix.com 2. Face to Face technical interview If you giving answers then, Around 50 questions will asked in 10-15mins. Level of question is increased from previous one. After basic questions they focused on collections, multi-threading, Jquery, Struts, Database Connectivity. And if you unable to give answer particular topic like say struts then after that all the rest questions are put up on the same. Yes sounds illogical but they trick the interviewee by in end offering for join as trainee and work for them for free for 3 months.

OOPS concept, string builder/buffer with difference, mutability, DB connectivity, Object class, Multi-threading, Collections, and for all of them Deep knowledge required except J2ee concepts(average knowledge is must) otherwise training offered(paid Rs.25000/_3months or without pay 3months).