Plexxis Software

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Plexxis Software | Vagas da empresa Plexxis Software | Salários da empresa Plexxis Software | Benefícios da empresa Plexxis Software
      Entrevistas da empresa Plexxis SoftwareEntrevistas do cargo de Software Engineer da empresa Plexxis SoftwareEntrevista da empresa Plexxis Software

Entrevista para Software Engineer

12 de mar. de 2025
      Victoria, BC

Candidatei-me online. O processo levou 2 dias. Fui entrevistado pela Plexxis Software (Victoria, BC) em set. de 2023

First they sent a questinoire. Once you submit you will get more personable questions and to submit a video about yourself. So far I have gone through the interview process of this company. They are hiring every day. But I wonder who gets selected to those open roles because it is continuous hiring.

Tell me about the person you respect most who is alive.

Outras avaliações de entrevista de vagas de Software Engineer da empresa Plexxis Software

Entrevista para Software Developer

26 de fev. de 2024
      Victoria, BC
      Entrevista difícil

Candidatei-me online. Fui entrevistado pela Plexxis Software (Victoria, BC) em jun. de 2023

Really invasive and discriminative interview process. It had a personality test and a cognitive test. The personality test asked ridiculous questions as if they wanted you to lie. The cognitive test seemed unrelated to the job position and it's weird they prioritized it so much.

Questions regarding popularity. Ridiculous amount of unexpected IQ questions

Entrevista para Developer

20 de jul. de 2022

Candidatei-me online. O processo levou 2 semanas. Fui entrevistado pela Plexxis Software em jul. de 2022

1. Send in a video of you talking about yourself for 2 minutes. Answer some questions about yourself in a text box. 2. Take a 1.5 hour aptitude test that has 0 to do with the role and more to do with memorization. Pretty lame interview process. Try actually speaking with people to get to know them instead of having them speak into a computer for step 1. For step 2 test them with concepts related to the role not some strange archaic aptitude test that takes 1.5 hours.

Who do you admire? Why do you admire them?

Capgemini
      SAP