Pomelo (CA)

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Pomelo (CA) | Vagas da empresa Pomelo (CA) | Salários da empresa Pomelo (CA) | Benefícios da empresa Pomelo (CA)
      Entrevistas da empresa Pomelo (CA)Entrevistas do cargo de Software Engineer da empresa Pomelo (CA)Entrevista da empresa Pomelo (CA)

Entrevista para Software Engineer

10 de nov. de 2023

Candidatei-me por meio de recrutador(a). O processo levou 3 semanas. Fiz uma entrevista na empresa Pomelo (CA).

Initial phone screen, followed by a coding screen on the more practical side, then an onsite consisting of system design and behavioral interviews. Unfortunately after interviewing for over >4 hours, I got a curt rejection with no feedback. After asking for feedback multiple times as I thought the interviews went well, I received no response.

Outras avaliações de entrevista de vagas de Software Engineer da empresa Pomelo (CA)

Entrevista para Software Engineer

18 de jul. de 2024
      San Francisco, CA

Candidatei-me online. O processo levou 1 semana. Fui entrevistado pela Pomelo (CA) (San Francisco, CA) em jul. de 2024

I applied for a Software Engineer Backend role at Pomelo and received an email to complete an assessment that was expected to take around 4 hours. The assessment involved creating solutions for various credit card payment scenarios. After passing all tests and submitting my solution, I received a standard rejection email two days later. Considering the time spent on the assessment, I believe applicants deserve a brief explanation of why their solution wasn't sufficient to move forward in the interview process. I reached out via email for feedback but haven't received a response. I am very disappointed with this process. Dear Pomelo hiring team, please value the time of your applicants.

Implement various credit card payment scenarios in Hackerrank.

Kapital Bank
      World Bank Group