Ir para o conteúdoIr para a pasta
  • Vagas

Remuneração e benefícios
      Vagas
      Entrevistas
      Entrevistas
      Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Priority One Medical Transport | Vagas da empresa Priority One Medical Transport | Salários da empresa Priority One Medical Transport | Benefícios da empresa Priority One Medical Transport
      Entrevistas da empresa Priority One Medical TransportEntrevistas do cargo de EMT da empresa Priority One Medical TransportEntrevista da empresa Priority One Medical Transport

Glassdoor

Informações

• Ajuda
      • Regras da Comunidade
      • Termos de Uso
      • Privacidade e opções de anúncios
      • Não venda nem compartilhe minhas informações
      • Ferramenta de consentimento de uso de cookies

Trabalhe conosco

• Vagas
      • Localizações

Empresas seguidas

Buscas de vagas

Comece a buscar vagas para receber atualizações e recomendações personalizadas.

Entrevista para EMT

5 de jun. de 2010
      Funcionário(a) sigiloso(a)
      Modesto, CA

Outras avaliações de entrevista de vagas de EMT da empresa Priority One Medical Transport

Entrevista para EMT

Oferta aceita
      Experiência neutra
      Entrevista fácil

Candidatura

O processo levou 1 dia. Fui entrevistado pela Priority One Medical Transport (Modesto, CA) em fev. de 2008

Speak with hiring supervisor to get to know each other, which seems to last for HOURS. Then you take a skills test and go pee in a cup. If everything looks good then you are called back for a ride along. Prepare to do ALL the lifting and crap jobs. If they like your work ethic and patient contact then they hire you.

Scenario questions like. If you were in a situation where a coworker was doing something illegal or against company policy, what would you do?
      2 respostas

If someone was hurt or in danger of physical harm, and you were on duty driving by to another call, you should...
      1 resposta

Candidatura

Candidatei-me online. O processo levou 2 dias. Fui entrevistado pela Priority One Medical Transport em jun. de 2010

Submitted an application online, got called the next day for a brief phone interview. Showed up for job interview a week later with a supervisor who didnt have much to say and only asked me 3 or 4 questions. We talked about ice cream and women. Had to take a 100 question mulitiple choice test, fairly easy. Got hired the next day.

Are you sure you want to work here?
      1 resposta