Prism Medical Products

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Prism Medical Products | Vagas da empresa Prism Medical Products | Salários da empresa Prism Medical Products | Benefícios da empresa Prism Medical Products
      Entrevistas da empresa Prism Medical ProductsEntrevistas do cargo de Territory Account Manager da empresa Prism Medical ProductsEntrevista da empresa Prism Medical Products

24 de ago. de 2018

Fiz uma entrevista na empresa Prism Medical Products.

Straight forward. Initial HR call then a conversation with a Regional Director. Mainly just trying to see if you are capable of being trained into handling a territory. They like to see you have a team-like mindset and can work without direct supervision

Why Prism?

Outras avaliações de entrevista de vagas de Territory Account Manager da empresa Prism Medical Products

18 de nov. de 2024

Candidatei-me online. O processo levou 3 semanas. Fui entrevistado pela Prism Medical Products em nov. de 2024

the interview process was relaxed but required a lot of thinking. make sure to do research on the company before any of the interviews. they also go over what is expected out of you

why sales with prism medical products

22 de set. de 2024
      Austin, TX

Candidatei-me online. O processo levou 2 semanas. Fui entrevistado pela Prism Medical Products (Austin, TX) em jul. de 2020

I communicated through email at first with their HR. Then I had an initial phone interview with HR. Then another interview over video call with a Regional Director following the HR interview about a week later

Since this was a position right out of college, they asked what I have been doing with my time or how did I prepare for the interview

World Health Organization
      HHH