Priya Softweb Solutions

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Priya Softweb Solutions | Vagas da empresa Priya Softweb Solutions | Salários da empresa Priya Softweb Solutions | Benefícios da empresa Priya Softweb Solutions
      Entrevistas da empresa Priya Softweb SolutionsEntrevistas do cargo de Junior IOS Developer da empresa Priya Softweb SolutionsEntrevista da empresa Priya Softweb Solutions

Entrevista para Junior IOS Developer

6 de jun. de 2023
      Ahmedabad

Fiz uma entrevista na empresa Priya Softweb Solutions (Ahmedabad).

I had applied for a job here before like 7 years. Before applying, I had explicitly mentioned my expected salary in my email. They took my technical interview - I passed it, then they called me for practical - I passed that as well. Then they called me again (3rd time) just to tell me that my salary is just fine in my current company and I would not get a higher (the expected) Salary! Bear in mind that I had to take 3 days leave for 3 meeting with them. If they can't afford my expected salary, then they can simply say no even before calling me for an interview, why waste both of our time?

How do you cache image in the iOS app?

Deloitte
      KPMG