Propine

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Propine | Vagas da empresa Propine | Salários da empresa Propine | Benefícios da empresa Propine
      Entrevistas da empresa PropineEntrevistas do cargo de Blockchain Engineer da empresa PropineEntrevista da empresa Propine

Nuri
      ABB
      SBFIC
      EBRD

Entrevista para Blockchain Engineer

28 de fev. de 2023

Outras avaliações de entrevista de vagas de Blockchain Engineer da empresa Propine

Entrevista para Blockchain Engineer

9 de jan. de 2020
      Singapura
      Entrevista difícil

Candidatei-me online. O processo levou 1 semana. Fui entrevistado pela Propine em fev. de 2023

A take-home test on CSV file parsing was given to me, and I devoted significant effort to ensuring that it was executed flawlessly while fulfilling all of the necessary requirements. Despite my diligence, I received an abrupt rejection without any substantial feedback provided. I found this to be discourteous, particularly given the level of diligence and attention to detail I had put into the task. It leads me to wonder if there were other unspoken factors at play in the decision-making process.

It was centered around parsing a CSV file and calculating values inside (a crypto portfolio). The file is really large 1gb so you need to work around that

Candidatei-me online. Fiz uma entrevista na empresa Propine (Singapura).

CEO and CTO is rude to me because I am a fresh graduate. Initially they didn't want to hire me. But because they felt that I am a Singaporean, that can give them the ability to have more hiring quota to hire additional Indian workers. They then hired me and expect me to pick up java programming myself without coaching.

Can I pay you 3000 per month? And you take a 500 dollar pay cut during probation period.