Ir para o conteúdoIr para a pasta
  • Vagas

Remuneração e benefícios
      Vagas
      Entrevistas
      Entrevistas
      Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Provincie Gelderland | Vagas da empresa Provincie Gelderland | Salários da empresa Provincie Gelderland | Benefícios da empresa Provincie Gelderland
      Entrevistas da empresa Provincie GelderlandEntrevistas do cargo de Traineeship da empresa Provincie GelderlandEntrevista da empresa Provincie Gelderland

Glassdoor

Informações

• Ajuda
      • Regras da Comunidade
      • Termos de Uso
      • Privacidade e opções de anúncios
      • Não venda nem compartilhe minhas informações
      • Ferramenta de consentimento de uso de cookies

Trabalhe conosco

• Vagas
      • Localizações

Empresas seguidas

Buscas de vagas

Comece a buscar vagas para receber atualizações e recomendações personalizadas.

Entrevista para Traineeship

15 de jan. de 2019
      Candidato(a) sigiloso(a) à entrevista
      Arnhem
      Nenhuma oferta
      Experiência neutra
      Entrevista fácil

Candidatura

Candidatei-me online. O processo levou 6 semanas. Fui entrevistado pela Provincie Gelderland (Arnhem) em nov. de 2018

Entrevista

Er zijn 6 sollicitatierondes. Die staan duidelijk beschreven op de website. Ik heb online gesolliciteerd en ben gekomen tot de een na laatste ronde. Ronde 1 is brievenronde, ik kreeg het idee dat je sneller door bent met een creatieve vorm van je sollicitatie, na gesprekken met andere kandidaten. Maar verder kon ik geen lijn vinden in de selectie. Ronde 2 speeddates, 6x een gesprek van 5minuten. Hier moet je nadrukkelijk de 3 kernwaarden noemen die ze zoeken. Deze staan beschreven op de website bij goed zoeken. Bij mij waren dat verbinden reflectie en doelgericht. Ronde 3 zijn 7 persoonlijkheidstesten. Bij ronde 4 moet je een persoonlijke presentatie houden over jezelf, je passie en momenten die je leven hebben gevormd. Ook is er een korte reflectie op je persoonlijkheidstest. Dit alles in 30min waarin ze je ook veel vragen stellen. Hier moet je focussen op de 3 kernwaarden die ze zoeken, je authenticiteit en reflectievermogen. Bij mij kwamen deze punten niet naar voren dus ben er hier uitgegooid. Ik had achteraf direct op de 3 kernwaarden moeten focussen. Ronde 5 is een case-ronde hier weet ik verder niks van. Ronde 6 zijn persoonlijke interviews.

Perguntas de entrevista [1]

Pergunta 1

speeddates: welke rol neem jij in in een team? Waar ben je goed in? Waar ben je slecht in. Wat zijn je hobbies? Waarom wil je hier werken? Wat vind je belangrijk? Dit kun je wel een beetje zelf sturen, door zelf bepaalde onderwerpen aan te snijden. presentatie: herken jij je in de testen, waarom wel of waarom niet? Kun je voorbeelden noemen? Hoe is jouw rol in een team? Hoe was jouw rol vroeger als kind in groepen?
      1 resposta