Ir para o conteúdoIr para a pasta
  • Vagas

Remuneração e benefícios
      Vagas
      Entrevistas
      Entrevistas
      Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Provolve IT | Vagas da empresa Provolve IT | Salários da empresa Provolve IT | Benefícios da empresa Provolve IT
      Entrevistas da empresa Provolve ITEntrevistas do cargo de Workspace Management Specialist da empresa Provolve ITEntrevista da empresa Provolve IT

Glassdoor

Informações

• Ajuda
      • Regras da Comunidade
      • Termos de Uso
      • Privacidade e opções de anúncios
      • Não venda nem compartilhe minhas informações
      • Ferramenta de consentimento de uso de cookies

Trabalhe conosco

Oferta aceita
      Experiência positiva
      Entrevista com nível médio de dificuldade

Candidatura

Candidatei-me online. Fui entrevistado pela Provolve IT (Zoetermeer) em nov. de 2022

Entrevista

Ik kwam deze vacature via Linkedin tegen en hierop gereageerd. Mijn eerste gesprek met Dereck van Provolve voelde gelijk heel vertrouwd. Hij was zowel in mijn capaciteiten geïnteresseerd als in mij als mens. De keuze om mijn toenmalige werkgever na lange tijd te vervangen door iets anders werd daardoor een stuk makkelijker. Er zijn volop mogelijkheden om je te ontwikkelen en er heerst een goede sfeer.

Perguntas de entrevista [1]

Pergunta 1

Een echt sollicitatiegesprek is het niet geweest
      Responder à pergunta

Outras avaliações de entrevista de vagas de Workspace Management Specialist da empresa Provolve IT

Entrevista para Workspace Management Specialist

17 de out. de 2021
      Funcionário(a) sigiloso(a)
      Oferta aceita
      Experiência positiva
      Entrevista com nível médio de dificuldade

Candidatura

Candidatei-me pessoalmente. O processo levou 2 semanas. Fui entrevistado pela Provolve IT em set. de 2021

Entrevista

Kennismakingsgesprek Hier leer je elkaar kennen en bespreken jullie de mogelijkheden vanuit de beiden partijen. Als het vanuit beiden partijen goed bevalt komt er een 2e gesprek. Vervolggesprek Dit gesprek zal ongeveer één uur duren om de vacature te bespreken en over Provolve IT zelf. Ook heb ik meteen een proef aanbod gekregen om een beeld te krijgen over het contract. Eindgesprek Hierbij zal een aanbod gedaan worden en kan je sparren over de primaire en secundaire voorwaarden. Mocht er nog andere vragen aan de pas komen dan kan je die natuurlijk stellen. Over het gehele proces waren het eerlijke en realistische gesprekken. Tijdens de gesprekken word er ook besproken in welke richting je het liefst op wil gaan en hier word ook naar gehandeld!

Perguntas de entrevista [1]

Pergunta 1

In welke richting wil je doorgroeien.
      Responder à pergunta
      Resposta da empresa Provolve IT
      4y
      Goed om te lezen dat het sollicatiegesprek positief is bevallen. We doen ons best deze zo realistisch en duidelijk mogelijk te houden zodat vanuit alle partijen de verwachtingen goed helder zijn. Dank voor de review en welkom bij Provolve IT!

As melhores empresas na categoria “Remuneração e benefícios” perto de você

Capgemini
      4.0★Remuneração e benefícios
      Deel
      4.2★Remuneração e benefícios

Buscas de vagas

Comece a buscar vagas para receber atualizações e recomendações personalizadas.