Public Outreach Fundraising

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Public Outreach Fundraising | Vagas da empresa Public Outreach Fundraising | Salários da empresa Public Outreach Fundraising | Benefícios da empresa Public Outreach Fundraising
      Entrevistas da empresa Public Outreach FundraisingEntrevistas do cargo de Professional Fundraiser da empresa Public Outreach FundraisingEntrevista da empresa Public Outreach Fundraising

21 de abr. de 2017
      Hamilton, ON

Candidatei-me online. O processo levou 1 semana. Fui entrevistado pela Public Outreach Fundraising (Hamilton, ON) em abr. de 2016

It was a group interview, make sure you get enough words in but do not steal the show. Prepare to have creative answers and do not be afraid to show them your true colours.

Tell me something about yourself

Outras avaliações de entrevista de vagas de Professional Fundraiser da empresa Public Outreach Fundraising

24 de nov. de 2019
      Vancouver, BC

Candidatei-me online. O processo levou 5 dias. Fui entrevistado pela Public Outreach Fundraising (Vancouver, BC) em nov. de 2019

Applied online, then received an email to schedule an interview. Mainly asked about my personal strengths and weaknesses, and discussed about the responsibilities of the role. We would also follow a little script that introduces what we would say during our fundraising events.

What is something you will encounter as a challenge in this position?

3 de jan. de 2016

Candidatei-me online. O processo levou 3 dias. Fiz uma entrevista na empresa Public Outreach Fundraising.

Usually a group interview, very casual envirnoment. They're looking for personable personalities. Very fun and playful. They may ask for some public speaking. Their may be a skills review step.

"Pick an item in the room and sell it to us" "What do you love, why do you love it and why should I love it?" "If you were to live in a tree house for 3 months what 3 things would you bring with you?"