Quovantis Technologies

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Quovantis Technologies | Vagas da empresa Quovantis Technologies | Salários da empresa Quovantis Technologies | Benefícios da empresa Quovantis Technologies
      Entrevistas da empresa Quovantis TechnologiesEntrevistas do cargo de Software Developer da empresa Quovantis TechnologiesEntrevista da empresa Quovantis Technologies

Entrevista para Software Developer

20 de nov. de 2020
      Noida

Candidatei-me por meio de uma faculdade ou universidade. O processo levou 1 dia. Fui entrevistado pela Quovantis Technologies (Noida) em out. de 2019

1. Aptitude round( quant, reasonings) 2. Programming round( 5 programming question- 3 easy level coding question, 1 dynamic programming, 1 greedy aproach question) 3. 3 interview round(1 technical, 1 project round, 1 hr)

1. Oops concept 2. Databse related question 3. basic puzzle 4. Some basic programming question( find prime number)

Outras avaliações de entrevista de vagas de Software Developer da empresa Quovantis Technologies

30 de dez. de 2020

Candidatei-me por meio de uma faculdade ou universidade. Fiz uma entrevista na empresa Quovantis Technologies.

6-7 stages for a college placement cell call from quovatis Aptitude, coding, technical interview, Product manager interview, psychometric analysis, and Hiring manager interview. Each stage has its own way to evaluate interviewee. and Hardness is gradual.

write code and explain it, About oops, past projects.
      Resposta da empresa Quovantis Technologies
      Hola, Thanks for sharing your experience here. We hope this helps other freshers applying at Quovantis.

12 de out. de 2020

Candidatei-me por meio de recrutador(a). Fui entrevistado pela Quovantis Technologies em out. de 2020

After clearing test and first interview round i was put in the second interview round. I have never faced such an intimidating interviews theses days, they are still following old fashioned stress inducing interviews. I think their focus not to know the knowledge or the skillset of the candidate but to confuse and rattle him with weird scenarios or cases, with hard pitched tone. It was such a waste of time for either side but they would'nt have minded as it never looked to be a serious hiring process

intermediate level of questions related to the language

23 de ago. de 2020
      Entrevista difícil

Candidatei-me por indicação de um funcionário. O processo levou 2 meses. Fiz uma entrevista na empresa Quovantis Technologies.

There were two technical rounds followed by two managerial rounds. Even the managerial rounds were technical. They asked questions about how would you design something. The questions were on the logical side which made you think.

Describe IOC SQL Queries Puzzles Threads and Processes

EPAM Systems