REI Systems

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa REI Systems | Vagas da empresa REI Systems | Salários da empresa REI Systems | Benefícios da empresa REI Systems
      Entrevistas da empresa REI SystemsEntrevistas do cargo de Principal Software Engineer da empresa REI SystemsEntrevista da empresa REI Systems

Entrevista para Principal Software Engineer

12 de abr. de 2013
      Herndon, VA

Candidatei-me por meio de recrutador(a). O processo levou 1 dia. Fui entrevistado pela REI Systems (Herndon, VA) em ago. de 2011

Very lengthy. It was 4 hours for me without any prior notification. It was clear sign for me that they don't take into account your personal time and value, but I didn't pay attention that time.

They ask a lot of questions not related to your experience, but rather showing how you think. At the same time all questions they ask can be easily found in internet. What is their own input then?

Outras avaliações de entrevista de vagas de Principal Software Engineer da empresa REI Systems

Entrevista para Principal Software Engineer

28 de jun. de 2014
      Sterling, VA

Candidatei-me por meio de recrutador(a). Fui entrevistado pela REI Systems (Sterling, VA) em jan. de 2013

6-8 ROUNDS OF INTERVIEW WITH ALL LEVELS OF PEOPLE AFTER HR SCHEDULED IT. They are very fond of calling candidates after 8:00 pm because they seem to be very busy during the day. Do not have ample time to speak to a prospective candidate. They are also very fond of checking their emails during interviews and responding to phone calls.

EPAM Systems
      IBM