RadNet

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa RadNet | Vagas da empresa RadNet | Salários da empresa RadNet | Benefícios da empresa RadNet
      Entrevistas da empresa RadNetEntrevistas do cargo de Ultrasound Technologist da empresa RadNetEntrevista da empresa RadNet

6 de out. de 2024

Fiz uma entrevista na empresa RadNet.

The interview was split into two parts. 1st part was a quick 15 minute traditional interview and then the second part was a scanning interview a week later. Got a job offer in the next few days.

What protocols are you proficient in?

Outras avaliações de entrevista de vagas de Ultrasound Technologist da empresa RadNet

10 de abr. de 2026
      San Diego, CA

Candidatei-me online. O processo levou 3 semanas. Fui entrevistado pela RadNet (San Diego, CA) em mar. de 2026

In person get to know eachother interview. Very simple questions about why I picked sonography. Went over expectations and training terms as well as position requirements. Went over what exams they preform and what areas I feel weak in

16 de jun. de 2024
      Brooklyn, NY

Candidatei-me online. O processo levou 4 semanas. Fui entrevistado pela RadNet (Brooklyn, NY) em jul. de 2023

They called me to come in for a scan interview first. A week later I was called for a face to face interview. I was emailed an offer a few hours later. Start date was 2 weeks later.

How do you feel about working independently?

World Health Organization
      HHH