Ir para o conteúdoIr para a pasta
  • Vagas

Remuneração e benefícios
      Vagas
      Entrevistas
      Entrevistas
      Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Recruit Express | Vagas da empresa Recruit Express | Salários da empresa Recruit Express | Benefícios da empresa Recruit Express
      Entrevistas da empresa Recruit ExpressEntrevistas do cargo de Temporary Administrative Assistant da empresa Recruit ExpressEntrevista da empresa Recruit Express

Glassdoor

Informações

• Ajuda
      • Regras da Comunidade
      • Termos de Uso
      • Privacidade e opções de anúncios
      • Não venda nem compartilhe minhas informações
      • Ferramenta de consentimento de uso de cookies

Trabalhe conosco

• Vagas
      • Localizações

Empresas seguidas

Buscas de vagas

Comece a buscar vagas para receber atualizações e recomendações personalizadas.

18 de fev. de 2019
      Jurong East New Town

Outras avaliações de entrevista de vagas de Temporary Administrative Assistant da empresa Recruit Express

20 de mai. de 2026
      Orchard
      Experiência neutra
      Entrevista difícil

Candidatura

Candidatei-me online. O processo levou 1 dia. Fui entrevistado pela Recruit Express (Jurong East New Town) em fev. de 2019

Entrevista

Interviewer was nice but slightly pushy. Initially applied for a temporary administrative position through recruit express but was offered a position at their company instead. There was hardly anytime given to consider to positions/companies offered as interviews were set by the staff immediately after.

Perguntas de entrevista [1]

Pergunta 1

What is your expected salary?
      Experiência positiva
      Entrevista com nível médio de dificuldade

Candidatura

Candidatei-me por meio de recrutador(a). Fui entrevistado pela Recruit Express (Orchard) em jan. de 2022

Entrevista

The interview was conducted in a straightforward manner. I had initially applied for the position of a Retail Assistant. However, a couple of days later, they had offered me this role, which I was more interested in.

Perguntas de entrevista [1]

Pergunta 1

Give an introduction of yourself.

16 de mar. de 2020
      Singapura
      Experiência negativa
      Entrevista fácil

Candidatura

Candidatei-me online. O processo levou 1 semana. Fui entrevistado pela Recruit Express (Singapura) em jun. de 2017

Entrevista

Short, brief interview session. They asked about my past experience, how long i can commit for, my interest, what type of industry i was interested to join and why i wanted to apply for this position

Perguntas de entrevista [2]

Pergunta 1

What past experience do you have related to this job?

Pergunta 2

Commitment period
      avatar
      Resposta da empresa Recruit Express
      6y
      Thank you for the review. We are committed to create a conducive and collaborative environment for all our employees and we are disappointed to hear some of your experiences. We value and consider all feedback and we will continue to find ways to improve. Thank you again for your contribution and feedback.