Relevance AI

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Relevance AI | Vagas da empresa Relevance AI | Salários da empresa Relevance AI | Benefícios da empresa Relevance AI
      Entrevistas da empresa Relevance AIEntrevistas do cargo de Software Engineer da empresa Relevance AIEntrevista da empresa Relevance AI

Entrevista para Software Engineer

10 de nov. de 2024
      Sydney

Candidatei-me online. O processo levou 1 dia. Fui entrevistado pela Relevance AI (Sydney) em abr. de 2024

Relevance AI uses the work trial method which is really unique. You come in and do a day's work to test your ability to work in the company. It really challenges you but it is worth it.

They asked me to implement a feature on their platform. The feature was a real feature that would be used in production.

Outras avaliações de entrevista de vagas de Software Engineer da empresa Relevance AI

Entrevista para Software Engineer

25 de fev. de 2025
      Sydney

Fui entrevistado pela Relevance AI (Sydney) em jan. de 2025

1. First Round (30 mins) Introductory chat with a recruiter or engineering manager Discussion about experience, role expectations, and company culture 2. Second Round Coding Task (1 hour) - Task based on a chatbot platform. Required to complete two missing GET/POST requests. System Design (1 hour) - If the coding task is FE-focused, so will this be. Discussed front-end components and their interactions.

Design a {very popular app}, describe the interaction between the different view options, and suggest ways to optimise UX.

Andersen Lab
      Okta