Renewal by Andersen

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Renewal by Andersen | Vagas da empresa Renewal by Andersen | Salários da empresa Renewal by Andersen | Benefícios da empresa Renewal by Andersen
      Entrevistas da empresa Renewal by AndersenEntrevistas do cargo de Design Consultant da empresa Renewal by AndersenEntrevista da empresa Renewal by Andersen

Procter & Gamble
      JTI - Japan Tobacco International
      Unilever
      NIKE

18 de set. de 2025
      Fort Myers, FL

Outras avaliações de entrevista de vagas de Design Consultant da empresa Renewal by Andersen

23 de jul. de 2025
      Vancouver, BC

Candidatei-me por indicação de um funcionário. O processo levou 4 semanas. Fui entrevistado pela Renewal by Andersen (Fort Myers, FL) em dez. de 2022

Meet with the sales manager first in person, then usually 2 more interviews with other sales managers or Directors/VP’s from other branches. Typically 3 interviews in total. The interviews were spaced out and one a week, so the entire process I believe from first interview until offer letter was about 3-4 weeks I would say.

What type of objections are used to getting from previous roles and how did you overcome them?

Candidatei-me online. O processo levou 1 semana. Fui entrevistado pela Renewal by Andersen (Vancouver, BC) em fev. de 2025

The interview process is divided into two stages. The first stage involves an initial screening, and the second stage is a one-on-one interview focused on discussing your professional background and previous experience in detail.

How would you approach selling our equipment given that our pricing is higher than that of our competitors?

17 de fev. de 2025
      Toronto, ON

Candidatei-me online. O processo levou 2 semanas. Fui entrevistado pela Renewal by Andersen (Toronto, ON) em jan. de 2025

I completed a total of three interviews, a personality test, a background criminal check, and a significant amount of paperwork. The entire process was pretty straightforward and well-structured from start to finish.

Are you confortable driving 2 hours plus each lead?

3 de nov. de 2024
      Jessup, MD

Candidatei-me online. Fiz uma entrevista na empresa Renewal by Andersen (Jessup, MD).

They want to know about your emotional intelligence. They will ask when is a time you used emotional intelligence to close a sale. Do not say I use it Every day. Even though they don't seem to have emotional intelligence themselves, use a real example where you read the customer and was able to create selling strategy based on your emotional intellect.

Describe a time where you used emotional intelligence?

Do you have a problem selling any of the products we offer?