Retensa

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Retensa | Vagas da empresa Retensa | Salários da empresa Retensa | Benefícios da empresa Retensa
      Entrevistas da empresa RetensaEntrevistas do cargo de Associate da empresa RetensaEntrevista da empresa Retensa

18 de jun. de 2020

Candidatei-me online. O processo levou 2 meses. Fui entrevistado pela Retensa em nov. de 2018

First round phone screening asking about related experience and behavioral question for about half an hour. After 2 weeks there were back to back two rounds of on site interviews including an assessment on excel skill. The onsite part took around three hours in total.

Tell me about a time when your teammate is not pulling their weight. What did you do?

Outras avaliações de entrevista de vagas de Associate da empresa Retensa

24 de fev. de 2022
      New York, NY
      Entrevista difícil

Candidatei-me online. O processo levou 2 dias. Fui entrevistado pela Retensa (New York, NY) em abr. de 2021

Phone call screen regarding your experiences, how you handle situations, how you mulitask,etc. Then a short 30 minute R1, some of those questions were repeated. R2 an hour long, more in depth. Asking you about strength and weaknesses, your goals, They ask you for more than one answer to same question.

Describe a time when you had to handle multiple things at once

2 de set. de 2020
      Entrevista difícil

Fiz uma entrevista na empresa Retensa.

They should do better. They ask you so many hypothetical/behavioral questions for two hours. And if you say the answer, they ask for another example. And if you give an answer, they ask for one more example and so on. Felt like talking to robots.

What did you do when you faced a conflict? What would you do when someone disagrees with you?