Rewards Network

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Rewards Network | Vagas da empresa Rewards Network | Salários da empresa Rewards Network | Benefícios da empresa Rewards Network
      Entrevistas da empresa Rewards NetworkEntrevistas do cargo de Software Engineer (Scala) da empresa Rewards NetworkEntrevista da empresa Rewards Network

Entrevista para Software Engineer (Scala)

15 de abr. de 2022

Candidatei-me de outra forma. O processo levou 3 dias. Fui entrevistado pela Rewards Network em mar. de 2022

Poorly planned. Random chat about technology stack with no coding. Mostly, featured some individual answering his own questions and another individual showing off his cat. Homework given, supposedly to be code reviewed but hardly chatted about. Was this even an interview or did I dream this???

Do you know what Event Sourcing is? What's a monad? What's a monoid?
      Resposta da empresa Rewards Network
      We regret to hear you had a bad experience during your interview. We know your time is valuable and appreciate you sharing this feedback. We hear you and will make every effort to improve the first experience a candidate has with our company. Thanks for your feedback!

Outras avaliações de entrevista de vagas de Software Engineer (Scala) da empresa Rewards Network

Entrevista para Scala Developer

30 de out. de 2018
      Chicago, IL

O processo levou mais de 1 semana. Fui entrevistado pela Rewards Network (Chicago, IL) em out. de 2018

Contacted by their recruiter via LinkedIn, Who left the company during my interview process. After initial phone screen with hiring manager, they sent a coding problem, I solved it, code was solid I knew it (Unit / functional tested). They did not get back to me for 10 days. When i asked, they said they are moving with other candidates. Pretty sure thy don't have enough technical expertise to identify right candidates. Would recommend to stay away. Very unethical interview process.

Mostly about past experience in technical Phone Screen.