Rosecrance Behavioral Health

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Rosecrance Behavioral Health | Vagas da empresa Rosecrance Behavioral Health | Salários da empresa Rosecrance Behavioral Health | Benefícios da empresa Rosecrance Behavioral Health
      Entrevistas da empresa Rosecrance Behavioral HealthEntrevistas do cargo de Unit Technician da empresa Rosecrance Behavioral HealthEntrevista da empresa Rosecrance Behavioral Health

World Health Organization
      HHH

23 de set. de 2023
      Rockford, IL

Outras avaliações de entrevista de vagas de Unit Technician da empresa Rosecrance Behavioral Health

3 de set. de 2019

Candidatei-me de outra forma. Fui entrevistado pela Rosecrance Behavioral Health (Rockford, IL) em set. de 2023

I registered for their virtual meeting event. It wasn't stressful or intimidating. Very straightforward and professional. I would recommend to my friends and family to join Rosecrances virtual hiring event in the future.

How would you keep your boundaries while keeping clients motivated to stay in recovery.

Candidatei-me online. Fiz uma entrevista na empresa Rosecrance Behavioral Health.

Easy enough, two or three phased interview process, including a background check and a drug test, along with a shadowing opportunity. They hired me faster than expected, but that's seems to be because the job is a revolving door.

Usual things asking what experience I had that would make me a good fit, etc...

14 de abr. de 2016
      Rockford, IL

Candidatei-me pessoalmente. O processo levou 1 semana. Fui entrevistado pela Rosecrance Behavioral Health (Rockford, IL) em jan. de 2016

After submitting my resume, I quickly was called for an interview. I interviewed with an HR rep and a Unit Coordinator. They asked me some difficult questions, however, they were very friendly and made me feel comfortable. The whole interview lasted about an hour. I also asked them some questions as well to see if I was a good fit.

Here at Rosecrance, we often deal with difficult kids who become aggressive. Tell me what you would do if two of the kids began to fight?