Rover.com

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Rover.com | Vagas da empresa Rover.com | Salários da empresa Rover.com | Benefícios da empresa Rover.com
      Entrevistas da empresa Rover.comEntrevistas do cargo de Pet Sitter da empresa Rover.comEntrevista da empresa Rover.com

28 de set. de 2017
      Waterford, MI

Candidatei-me online. O processo levou 1 dia. Fui entrevistado pela Rover.com (Waterford, MI) em fev. de 2015

There are no interviews to become a Rover sitter. You do have to pass a background check. There are two background checks available free regular and advanced. Must look up comply to local, county, and state laws on your own.

Pass regular or advanced background check.

Outras avaliações de entrevista de vagas de Pet Sitter da empresa Rover.com

7 de mai. de 2019

Candidatei-me online. O processo levou 1 dia. Fiz uma entrevista na empresa Rover.com.

There was no interview to sign up to use their services. Just fill out the profile application. Some services did require you get a background check though. If you have anything on your record, even driving violations, it is annoying to try to get in touch with someone to approve your file.

There were not any interview questions because there is no interview to sign up as a pet sitter.

26 de jul. de 2019
      Los Angeles, CA

7 de abr. de 2017
      Salt Lake City, UT

Candidatei-me online. Fui entrevistado pela Rover.com (Los Angeles, CA) em jun. de 2017

Very simple, all on the app. Just watch orientation videos and answer follow up questions. You can take as much time as you need to complete the interview. Regarding types of leaves, dog walking etiquette and tips. How to handle different types of dogs and situations that may arise.

Regarding types of leaves, dog walking etiquette and tips. How to handle different types of dogs and situations that mayRegarding types of leaves, dog walking etiquette and tips. How to handle different types of dogs and situations that may arise. arise.

Candidatei-me online. O processo levou 1 dia. Fui entrevistado pela Rover.com (Salt Lake City, UT) em set. de 2016

It was completely online and there wasn't really a right or a wrong answer to be able to sign up. The real challenge is getting clients so you go through a mini interview every time you add a new client.

Do you have any experience?