Ryanair

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Ryanair | Vagas da empresa Ryanair | Salários da empresa Ryanair | Benefícios da empresa Ryanair
      Entrevistas da empresa RyanairEntrevistas do cargo de Junior Cabin Crew Crewlink Contract da empresa RyanairEntrevista da empresa Ryanair

9 de fev. de 2018
      Atenas, , Ática

Candidatei-me online. O processo levou 1 dia. Fui entrevistado pela Ryanair (Atenas, , Ática) em fev. de 2017

Very simple. An easy english test. Introduction to the company. Personal interview. No team games or group discussions like other companies do. Everyone passed the test in my assesment day. Most people are offered employment with Ryanair!

Are you willing to relocate?

Outras avaliações de entrevista de vagas de Junior Cabin Crew Crewlink Contract da empresa Ryanair

4 de dez. de 2025
      Bérgamo

Candidatei-me online. Fui entrevistado pela Ryanair (Bérgamo) em dez. de 2025

Dalle 9.30 alle 12 presentazione dell’azienda e del lavoro e group task - 1 esercizio da svolgere in 4 persone con un capogruppo Dalle 12 a turno colloquio individuale di circa 5-10 min

Perché hai vorresti fare questo lavoro

16 de fev. de 2017
      Palermo

Candidatei-me online. O processo levou 2 semanas. Fui entrevistado pela Ryanair (Palermo) em fev. de 2017

Day is divided in two parts: written English test (very basic grammar, multiple choice) and open answer (to write an announcement for selling bus tickets onboard). Then if you pass this part you will be interviewed in the afternoon......relax! If you speak English fluently is quite easy! I did the interwiew yesterday so I still don't know if I passed or not, usually it takes 8/10 days to get an offer.

Why Cabin Crew

Why did you quit your last 3 jobs