SAESL

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa SAESL | Vagas da empresa SAESL | Salários da empresa SAESL | Benefícios da empresa SAESL
      Entrevistas da empresa SAESLEntrevistas do cargo de Technical Services Engineer da empresa SAESLEntrevista da empresa SAESL

KBR

4 de jun. de 2018
      Singapura

Outras avaliações de entrevista de vagas de Technical Services Engineer da empresa SAESL

Entrevista para Technical Service Engineer

22 de out. de 2024

Candidatei-me online. Fui entrevistado pela SAESL (Singapura) em mai. de 2018

Written test and after it was a 2 round interview which consists of very technical questions that will test your knowledge on gas turbine engines. Need to be very well versed in background knowledge, prior preparation is required

Question over Turbine engine

O processo levou 4 semanas. Fui entrevistado pela SAESL (Singapura) em ago. de 2024

Really long and hard interview. First Round with Hiring manager 2 hours 30 minutes long, Second Round another 2 hours 30 minutes long. Be prepared to really study up about gas turbine engine parts like HPNGV and HPT and HPC

Read this NMSB and tell me what can you conclude?

26 de jun. de 2025
      Changi Village

Candidatei-me por meio de recrutador(a). O processo levou 2 meses. Fui entrevistado pela SAESL (Changi Village) em jul. de 2024

- 2 hours online interview with manager - 2 hours F2F interview with whole team - Asking about all sort of technical questions on Turbofan engine (Brayton Cycle, Explain about the whole concept of thrust generation)

- How do you tell if an engine encountered incomplete combustion

20 de set. de 2021

Candidatei-me online. Fui entrevistado pela SAESL (Singapura) em ago. de 2021

The interview was like another University exam. Although I am a fresher, they asked so much of detailed technical questions as though you have years of experience in the industry.

Explaining minute components and its purpose