SAQ

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa SAQ | Vagas da empresa SAQ | Salários da empresa SAQ | Benefícios da empresa SAQ
      Entrevistas da empresa SAQEntrevistas do cargo de Caissier-vendeur da empresa SAQEntrevista da empresa SAQ

United Nations
      UNDP
      U.S. Department of State
      Army National Guard

15 de dez. de 2016

Candidatei-me online. Fiz uma entrevista na empresa SAQ.

Entrevue de groupe ( environ 10 pers). Les recruteurs vous mettent en situation de travail d'équipe et observe votre façon d'interagir avec les autres. Êtes-vous du type leader, introverti, avez-vous le sens de l'écoute.... Il n'est pas obligatoire de bien connaitre les vins ou l'alcool, mais de démontrer une ouverture d'esprit et un intérêt à apprendre.

Je suis un client qui rentre à la SAQ et vous demande ceci: «je vais dans un apportez votre vin, quel bouteille me suggerez-vous?» et vous êtes au stand de dégustation. Le client trouve que votre bouteille est un peu cher...

Outras avaliações de entrevista de vagas de Caissier-vendeur da empresa SAQ

8 de abr. de 2019

Candidatei-me online. Fiz uma entrevista na empresa SAQ.

we made an interview in group of 6-7 individu you also have to pass an interview by the phone were they asked you basic question you have to pass somes tests on your competence in wine, etc.

the make situation to see how your are in group of individu

10 de mai. de 2019
      Montreal, QC

Candidatei-me pessoalmente. O processo levou mais de 1 semana. Fui entrevistado pela SAQ (Montreal, QC) em abr. de 2019

formal interview with branch director. Very common questions were asked. Some tricky questions related to alcohol usage and sale. Practice interview skills before you come! Direactors are very nice and welcoming. Interview completely in french. Roleplaying questions are also on the menu. Practice scenarios beforehand

Q: how would you convince a client to buy a specific product? Roleplay