Candidatei-me online. O processo levou 2 semanas. Fui entrevistado pela SBS Skill BuilderS em abr. de 2020
Entrevista
Drie gesprekken: met persoon die functie bekleed, leidinggevende en HR. Telkens een zeer goed en eerlijk gesprek met open communicatie . Er werd tijdig aangekondigd wanneer het volgende zou plaatsvinden en wat er precies van je verwacht werd. Het invullen van testen of andere zaken.
Candidatei-me online. O processo levou 4 semanas. Fui entrevistado pela SBS Skill BuilderS (Ieper, West Flanders) em nov. de 2024
Entrevista
Er zijn 3 gesprekken met 3 verschillende personen van het team en 1 meeloopdag met een mede collega. Laatste gesprek is met de HR verantwoordelijke. Is een heel fijne ervaring geweest.
Candidatei-me online. O processo levou 3 semanas. Fui entrevistado pela SBS Skill BuilderS (Antuérpia) em out. de 2020
Entrevista
CV en motivatiebrief doorsturen Telefonische screening van een halfuurtje eerste gesprek met iemand van rekrutering waar je een assessment voor moet voorbereiden Gesprek met een verantwoordelijke en online testen Meevolgdag eventueel nog business case Finaal gesprek met HR manager
Perguntas de entrevista [1]
Pergunta 1
Vragen rond omgaan met lastige klanten, motivatie voor de job,...