SUBHASHINI SOFTWARE SOLUTIONS

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa SUBHASHINI SOFTWARE SOLUTIONS | Vagas da empresa SUBHASHINI SOFTWARE SOLUTIONS | Salários da empresa SUBHASHINI SOFTWARE SOLUTIONS | Benefícios da empresa SUBHASHINI SOFTWARE SOLUTIONS
      Entrevistas da empresa SUBHASHINI SOFTWARE SOLUTIONSEntrevistas do cargo de Computer Operator da empresa SUBHASHINI SOFTWARE SOLUTIONSEntrevista da empresa SUBHASHINI SOFTWARE SOLUTIONS

JTI - Japan Tobacco International
      Unilever
      Henkel
      Philip Morris International

Entrevista para Computer Operator

21 de fev. de 2020
      Nāmakkal

Candidatei-me online. Fiz uma entrevista na empresa SUBHASHINI SOFTWARE SOLUTIONS (Nāmakkal).

I know ms word, ms excel, ms power point, c++, visual basic, I know computer top to bottom,, first switch on computer, switch on cpu, switch on monitor, monitor is open process mean loading computer, double click on mouse &option appear 1.new 2.refresh click refresh button, strat-all program-microsoft office-microsoft word, internet Explorer is on desktop, e symbol for internet Explorer, recycle bin mean delete ll saved, my documentsmean saved all documents in computer, my computer mean local c, local d, put ccd on cpu top &click local c&CD play, shut down -strategy -log off, shut down, click shut down, shut down dialog box appear click in the center click shut down, mointer off, cpu off, switch off, straight switch off computer repair

I know top to bottom in language like c, c++, vb

I type coding &run c++, c, visual basic

My skill is memory for long days

I think memory, I memory &I didn't forget

My family didn't like helping tendency

I didn't know helping tendency for family members

My family do 4 wall only