Samsung Electronics America

Parte da empresa Samsung Electronics

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Samsung Electronics America | Vagas da empresa Samsung Electronics America | Salários da empresa Samsung Electronics America | Benefícios da empresa Samsung Electronics America
      Entrevistas da empresa Samsung Electronics AmericaEntrevistas do cargo de Product Manager da empresa Samsung Electronics AmericaEntrevista da empresa Samsung Electronics America

Entrevista para Product Manager

21 de nov. de 2012
      Montevidéu

Candidatei-me por meio de recrutador(a). O processo levou 3 semanas. Fui entrevistado pela Samsung Electronics America (Montevidéu) em ago. de 2012

4 interviews in total, with external head hunter.

No difficult questions at all.

Outras avaliações de entrevista de vagas de Product Manager da empresa Samsung Electronics America

Entrevista para Project Manager

5 de fev. de 2025

Fiz uma entrevista na empresa Samsung Electronics America.

Interview process went quickly, started with a phone screening with a recruiter, followed by a phone call from the hiring manager the same day. Later that week, there was a 4-person panel interview (30 minutes per person) on the team, and then a decision was made the following week.

They provided context on a certain project and its progress, so the question was how, as a project manager, would I go about overcoming the current obstacle.

Entrevista para Gerente De Produto

22 de jul. de 2022

Fiz uma entrevista na empresa Samsung Electronics America.

Processo demorado, por volta de 2 a 3 meses até a contratação, porém são muito organizados e rigorosos no critério de seleção, condizente com a postura séria de uma empresa de grande porte.

Como você se vê daqui a 5 anos?

Entrevista para Product Manager

1 de jun. de 2021
      New York, NY

Candidatei-me online. O processo levou 4 semanas. Fui entrevistado pela Samsung Electronics America (New York, NY) em mai. de 2021

1st phone interivew - Casual. Usual questions. HR read the job description from online posting. Nothing unique. 2nd Interview - Great conversation. Very friendly and professional. Good questions around experience. 3rd Interview - Not so good. Fortunately for the Interviewer I won't mention names, but he is terrible. On a Zoom call, he turns off his camera. Zero respect there. Then his first question is "Tell me why I should hire you?" As an interviewee, feels like this person is a dated old fart whos full of himself. Lack of professionalism is ridiculous.

why should i hire you?

why don't you work for x company?

Apple
      Honeywell