Santa Monica Police Department

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Santa Monica Police Department | Vagas da empresa Santa Monica Police Department | Salários da empresa Santa Monica Police Department | Benefícios da empresa Santa Monica Police Department
      Entrevistas da empresa Santa Monica Police DepartmentEntrevistas do cargo de Police Officer Trainee da empresa Santa Monica Police DepartmentEntrevista da empresa Santa Monica Police Department

Entrevista para Police Officer Trainee

2 de mar. de 2017

Candidatei-me online. O processo levou 2 meses. Fiz uma entrevista na empresa Santa Monica Police Department.

After filling out the online application, waited a month to get an email saying that I was invited to take the written exam. The exam itself was difficult for me due to bad time management. My recommendation is to completed the second half of the exam since it is easier to score points than the first half. Tested consisted of writing, grammar, if given this scenario how would you respond? Second half was different, tested ability to compare a series of numbers/letters. Passed the written but the physical is what got me. Good luck you guys.