Sawiday

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Sawiday | Vagas da empresa Sawiday | Salários da empresa Sawiday | Benefícios da empresa Sawiday
      Entrevistas da empresa SawidayEntrevistas do cargo de Medewerker Klantenservice da empresa SawidayEntrevista da empresa Sawiday

Entrevista para Medewerker Klantenservice

18 de abr. de 2023
      Schoten, Antwerp

Candidatei-me online. O processo levou 5 dias. Fui entrevistado pela Sawiday (Schoten, Antwerp) em abr. de 2023

Redelijk opervlakkig en corporate volgens het draaiboekje, komt nogal gefabriceerd over. Eerst stellen de recruiters zich voor, daarna introduceer jij jezelf als persoon en vertel je daarna meer over je competenties, verwachtingen binnen het bedrijf, etc. Dit gaat ook over kennis over het bedrijf en om ervaring af te toetsen in verband met taalgebruik, professionaliteit, administratieve vaardigheid. Uiteindelijk werd de procedure stopgezet wegens het feit dat Sawiday weigert een marktconform loon te betalen en het niet fijn vindt dat een sollicitant elders nog solliciteert op het moment van gesprek (Elders werd helaas voor Sawiday wél een marktconform loon aangeboden). Uiteindelijk werd dit o.a. geregeld via valse statements in de feedback en andere onwaarheden. Zeker hier je tijd niet verspillen.

Stel jezelf voor. Wat weet je van Sawiday? Wat zijn jouw plus en minpunten? Wat is je loonsverwachting? Wat is jouw ervaring binnen de klantendienst?

Outras avaliações de entrevista de vagas de Medewerker Klantenservice da empresa Sawiday

Entrevista para Medewerker Klantenservice

5 de abr. de 2022
      Schoten, Antwerp

Candidatei-me por meio de uma agência de recrutamento. O processo levou 1 semana. Fui entrevistado pela Sawiday (Schoten, Antwerp) em set. de 2020

De juiste vragen. In het begin van het gesprek heel formeel. Ze laten zien en merken wat ze willen en dat is mooi! Na het gesprek iets losser en aangenamer. Je voelt je meteen welkom.

De standaard vraag; waarom klantenservice?