Scentre Group

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Scentre Group | Vagas da empresa Scentre Group | Salários da empresa Scentre Group | Benefícios da empresa Scentre Group
      Entrevistas da empresa Scentre GroupEntrevistas do cargo de Marketing Executive da empresa Scentre GroupEntrevista da empresa Scentre Group

31 de jan. de 2022
      Sydney

Candidatei-me online. O processo levou 4 semanas. Fui entrevistado pela Scentre Group (Sydney) em nov. de 2021

Online prerecorded questions that had your answers timed, very clunky system and awkward not talking to a real person. It's very obvious they treat their employees as just another number if they can't even be bothered to interview a person ....

"Tell us about yourself" which is a very awkward question to answer when you're staring at yourself in the video and there is no one hat you're actually talking to.

Outras avaliações de entrevista de vagas de Marketing Executive da empresa Scentre Group

27 de ago. de 2025
      Melbourne

Candidatei-me online. O processo levou 1 semana. Fui entrevistado pela Scentre Group (Melbourne) em ago. de 2025

Warm, welcoming and easy going. Offices were sleek and modern, and desk staff were pleasant upon arrival. Provided positive post-interview feedback despite not getting an offer. Seemed like a growth focused company.

What are your salary expectations?

11 de mai. de 2023
      Sydney

Candidatei-me por meio de uma agência de recrutamento. O processo levou 4 dias. Fui entrevistado pela Scentre Group (Sydney) em fev. de 2023

Easy 2 step process. Basic questions about the role with two managers. Software knowledge and previous experiences in last companies. What are you looking in a role and why are you leaving your current role.

What are you looking in your next role

The First Group
      Seabreeze Management