Ir para o conteúdoIr para a pasta
  • Vagas

Remuneração e benefícios
      Vagas
      Entrevistas
      Entrevistas
      Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Schiphol | Vagas da empresa Schiphol | Salários da empresa Schiphol | Benefícios da empresa Schiphol
      Entrevistas da empresa SchipholEntrevistas do cargo de Backend Developer da empresa SchipholEntrevista da empresa Schiphol

Glassdoor

Informações

• Ajuda
      • Regras da Comunidade
      • Termos de Uso
      • Privacidade e opções de anúncios
      • Não venda nem compartilhe minhas informações
      • Ferramenta de consentimento de uso de cookies

Trabalhe conosco

Candidato(a) sigiloso(a) à entrevista
      Schiphol-Rijk
      Nenhuma oferta
      Experiência negativa
      Entrevista com nível médio de dificuldade

Candidatura

Candidatei-me online. O processo levou 2 semanas. Fui entrevistado pela Schiphol (Schiphol-Rijk) em jul. de 2025

Entrevista

Gesprek 1: verkennende telefonische screening met recruiter. Hier wordt gekeken of je motivatie en profiel een mogelijke fit zijn. Gesprek 2: technisch gesprek met 2 developers. Gesprek 3: on-site gesprek met HR en een lead scrum master. Ik heb zelf meer dan 60 interviews gedaan en de eerste 2 gesprekken waren inderdaad zoals het hoort: vriendelijk, professioneel en to the point. De laatste echter, was alles behalve dat. Ondanks dat ik solliciteerde op de functie van backend developer kreeg ik doodleuk te horen dat ik te weinig UX/design ervaring had. Serieus? En dat terwijl ik zelfs nog heb aangegeven dat ik uitgebreide front-end ervaring heb omdat ik in het verleden een heel team aangestuurd heb. Daarnaast kreeg ik te horen dat mijn antwoorden te algemeen waren. Meen je dat nou? En dan vraag je dus niet gewoon door op zo'n moment? Ik heb zelfs nog aan het eind van het interview gevraagd of ze een goed beeld van me hebben gekregen en of alles duidelijk was. Dit werd bevestigd. Al met al het meest bizarre interview wat ik ooit heb gedaan en ik zou iedereen dus absoluut afraden om hier ooit te solliciteren.

Perguntas de entrevista [2]

Pergunta 1

Waarom wil je hier werken?
      Responder à pergunta

Pergunta 2

Wat vind je van testen?
      Responder à pergunta
      avatar
      Resposta da empresa Schiphol
      7mo
      Bedankt voor je uitgebreide feedback en het delen van je ervaring. We vinden het jammer om te horen dat het laatste gesprek niet aan je verwachtingen voldeed. Een sollicitatieproces moet helder, respectvol en inhoudelijk relevant zijn — zeker wanneer je je tijd en energie investeert in meerdere gesprekken. Je opmerkingen over de mismatch tussen de functie en de gestelde vragen nemen we serieus. We streven ernaar om elk gesprek goed af te stemmen op het profiel en de rol waarop gesolliciteerd wordt. Dat is hier blijkbaar niet goed ervaren, en dat spijt ons.

Buscas de vagas

Comece a buscar vagas para receber atualizações e recomendações personalizadas.