Scratch Off Systems

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Scratch Off Systems | Vagas da empresa Scratch Off Systems | Salários da empresa Scratch Off Systems | Benefícios da empresa Scratch Off Systems
      Entrevistas da empresa Scratch Off SystemsEntrevistas do cargo de Quality Inspector da empresa Scratch Off SystemsEntrevista da empresa Scratch Off Systems

Entrevista para Quality Inspector

15 de dez. de 2015
      Brecksville, OH

Candidatei-me online. O processo levou mais de 1 semana. Fui entrevistado pela Scratch Off Systems (Brecksville, OH) em jul. de 2015

Normal questions are you detail oriented what job experience do you have do you like not getting paid? We don't train our employees well at all so your gonna have to learn on your own they didn't say this but this is what happened. Coworkers collect dirt on each other and use it against them.

Is overtime OK.
      Resposta da empresa Scratch Off Systems
      We have an HR department that would of been more than happy to help you. Our training has worked well for most of our employees and we understand that everyone learns at different paces so hopefully in your future you will ask the employer to slow down or to review the parts of your job that you don't understand. I would love to hear more from you so that we can get the details on what part of the quality control job training that needs improved. I would also like to have accounting go over your payroll to answer any pay questions.