Sears

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Sears | Vagas da empresa Sears | Salários da empresa Sears | Benefícios da empresa Sears
      Entrevistas da empresa SearsEntrevistas do cargo de Lead da empresa SearsEntrevista da empresa Sears

3 de ago. de 2015
      Columbus, OH

Candidatei-me de outra forma. Fui entrevistado pela Sears (Columbus, OH) em mar. de 2015

Several interviews for 2 jobs at one company. Interviewed for a lead job in the return area. Interviewed with 5 of the management team in 2 weeks. 2 weeks later stated the job was not available. I was asked to interview for another job as a lead. Only 1 interview. From March to May went through process of interviews.

Descibe a negative situation where you had to stay positive

Outras avaliações de entrevista de vagas de Lead da empresa Sears

8 de dez. de 2017
      Pune City

Candidatei-me por meio de recrutador(a). Fiz uma entrevista na empresa Sears (Pune City).

Interview process is very flexible and friendly. but overall process is very slow ,they takes time to give offer.Interview process is very flexible and friendly. but overall process is very slow ,they takes time to give offer.

hadoop

31 de jul. de 2018

Candidatei-me pessoalmente. O processo levou 1 semana. Fui entrevistado pela Sears em nov. de 2014

Fairly easy. Just general questions about leading a team, working in projects, and typical ethics questions. They'll ask about previous work experiences and how they apply to the current position.

Describe a time when you needed to finish a project under a deadline? How did you work to finish that project?

Qatargas