Second Order Effects

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Second Order Effects | Vagas da empresa Second Order Effects | Salários da empresa Second Order Effects | Benefícios da empresa Second Order Effects
      Entrevistas da empresa Second Order EffectsEntrevistas do cargo de Firmware Engineer da empresa Second Order EffectsEntrevista da empresa Second Order Effects

Entrevista para Firmware Engineer

15 de dez. de 2020

Candidatei-me por meio de recrutador(a). Fui entrevistado pela Second Order Effects em dez. de 2020

HR screening, take home test and technical interviews. The take home test felt like free labor for the company... I have a feeling that is exactly what it is. They ask for parts that are in stock as well

Design questions for a system
      Resposta da empresa Second Order Effects
      Thank you for the candid feedback! All of our take-home projects are created by our engineering teams and customized based on the roles in ways that are (ideally) meant to be fun to work on and more generally representative of the types of consulting problems we might face, but we have not (and never would) create something based on real problems or customer projects. That said, the requirements for our projects are also intended to mimic real-world solutions, like requesting in-stock components (making sure people aren't using obsolete or outdated designs), but we realize how this could be interpreted differently. Overall, we really do appreciate the feedback and will continue revising our take-home projects to make them more enjoyable and engaging for everyone :).