Sephora

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Sephora | Vagas da empresa Sephora | Salários da empresa Sephora | Benefícios da empresa Sephora
      Entrevistas da empresa SephoraEntrevistas do cargo de Makeup Consultant da empresa SephoraEntrevista da empresa Sephora

Cartier

5 de mai. de 2021
      Peterborough, ON

Outras avaliações de entrevista de vagas de Makeup Consultant da empresa Sephora

26 de nov. de 2022
      Toronto, ON

Candidatei-me online. O processo levou 4 semanas. Fui entrevistado pela Sephora (Peterborough, ON) em mai. de 2021

3-stage interview. straightforward but still intimidating, it's a lengthy process but they're looking for the best of the best. started with a phone "pre-screen", followed by a makeup demonstration and then a group interview

Why would you like to work for Sephora?

Candidatei-me online. Fui entrevistado pela Sephora (Toronto, ON) em mar. de 2022

Basic questions revolving around experience, customer service, what would you do scenarios. They just want to make sure that you are able to interact with others and are eager to learn

What has been the hardest customer service experience you’ve had

10 de out. de 2019
      Minneapolis, MN

Candidatei-me de outra forma. O processo levou 4 semanas. Fui entrevistado pela Sephora (Minneapolis, MN) em set. de 2019

I first applied on Sept. 12th, waited about a week before I decided to walk in, and introduce myself to one of the hiring managers, during which I talked to them, handed my resume, and went over where I worked, what I was looking for in this job, etc. Nonetheless, I never got a call back for an in-person interview, and my application was rejected as of October 8th. To be honest, I’m just disappointed. My feedback for Sephora as a company is to actually take the time to get to know and interviewing the candidates before even saying no, you never know what may come out of those interviews, or even if those that you may choose to reject could be your next star performers. I love Sephora as a store as well as their products, but get to know your candidates before saying no, otherwise don’t expect people to want to work for your company if that’s how you’re going to treat them. They also didn’t have the section for individuals to identify as disabled, so that’s another thing that Sephora should improve upon.